Cyklovýlet na Hukvaldy na přátelské tenisové utkání se vydařil

22.05.2016 21:09

Cyklovýlet na Hukvaldy na přátelské tenisové utkání 21. května 2016 se vydařil. Celkem dorazilo na Hukvaldy 19 našich zástupců - hráček, hráčů a diváků z Proskovic, nechyběli ani Marek Kunz, Radovan Matěj a Radim Sojka, kteří proslavili náš tenisový oddíl na Hukvaldech v minulosti. Zástupců z Hukvald bylo 12, takže docela početná skupina tenistů i diváků.

Nostalgické vzpomínky na dobu před 35 lety a rozpoznávání podoby našich tenistů na fotkách z turnaje na nástěnce z roku 1981 vyvolaly živou diskuzi ihned po příjezdu na Hukvaldy.

Vzájemné zápasy ve čtyřhrách odehráli nejprve muži (neboť hukvaldské ženy vařily oběd) -  celkem 5 dvojic, z nich tři z Proskovic, které turnaji dominovaly. Potom odehrály čtyřhry ženy, celkem 4 dvojice, dvě místní a dvě z Proskovic. Jelikož se našim tenistům na Hukvaldech velmi dobře hrálo, došlo i na hru smíšených dvojic.

Hostitelé nám poskytli vynikající zázemí, zajistili organizaci turnaje, výborné pohoštění a překrásné upomínkové medaile. Slunečné počasí, dobrá nálada, napínavé zápasy a k tomu zdravý pohyb na kurtech i na kole, to vše přispělo k neopakovatelným zážitkům všech účastníků. Děkujeme Karlovi za námět i zorganizování celé akce.

Fotografie z akce najdete ve fotogalerii.

(JS 22. 5. 2016)