Badminton 17.11. - losované čtyřhry dětí i dospělých

09.11.2018 11:33

Turnaj se vydařil. Podívejte se na fotky!

Dne 17.11.2018 se konal druhý ročník badmintonového turnaje pro děti a dospělé. Ráno od 9 hod začaly mezi sebou soutěžit děti, přihlásilo se jich do turnaje celkem deset. Systém hry byl takový, že si každý z hráčů vždy vylosoval na jedno kolo čtyřhry jiného spoluhráče. Takových kol se uskutečnilo šest. Pak už šlo do tuhého a začalo se vyřazovat. To znamená, že dvojice, která prohrála, v turnaji skončila. Do konečného finále se pak probojovala čtveřice dětí Terka Adamovovičová s Jakubem Poledníkem a Míša Netopilová s Davidem Poledníkem. Nakonec po pěkném souboji patřilo první místo Terce s Jakubem.

Zpestřením turnaje dětí byla i závěrečná dvouhra o absolutního vítěze, v níž proti sobě nastoupili dva Poledníci: David a Jakub. Cenu si nakonec převzal Jakub. Myslím si, že děti byly nadmíru spokojeny i s občerstvením, kde se o jejich bříška postarali Verča a Zdeněk Dostálovi, kteří pro ně připravili chutné palačinky, jež byly v mžiku pryč z talíře.

V odpoledních hodinách se pak uskutečnil turnaj dospělých, který se nesl ve stejném duchu jako u dětí. Vítězem se stalo ženské duo Regina Šerá a Simona Kadlecová, které porazily ve finále dva chlapy Martina Adamovíče a Patrika Magného. Turnaj se vydařil, jak ze strany sportování, tak ze strany organizace, kde je třeba poděkovat hlavnímu organizátorovi Tomáši Kadlecovi i Verči a Zdeňkovi Dostálovým, kteří se starali o stravu hráčů a pro dospělé usmažili pro změnu bramborové placky, po kterých se jen zaprášilo.

Těšíme se již na další ročník, který se snad opět uskuteční za hojné účastí dětí i dospělých. Také bych chtěla poděkovat všem rodičům a fanouškům, kteří se přišli podívat a podpořit hráče v jejich výkonech.  

Regina Šerá

 

Badminton 17.11. 2018 (foto Jirka N.)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>