Letní kino - Prvok, Šampón,Tečka a Karel

11.09.2021 18:00

Tělocvičná jednota Sokol Proskovice uvádí v sobotu 11. září 2021 v areálu sokolovny českou komedii dle stejnojmenné knižní předlohy "Prvok, Šampón, Tečka a Karel" od režiséra Patrika Hartla. Začínáme v 18 hodin, bohaté občerstvení zajištěno. Promítat začneme po setmění. Nezapomeňte si vzít s sebou deky, karimatky. Promítání za každého počasí, v případě deště bude promítaní přesunuto do vnitřních prostor sokolovny. Cena vstupenky je 100 Kč. Jste srdečně zváni.

Může jít o obrázek 4 people , beard , people standing a text that says 'PECHLÁT ŠVEHLÍK ČERMÁK HOFMANN FILM PATRIKA HARTLA PRVOK ŠAMPÓN, TEČKA A KAREL V KINECH OD 29. 7. 2021'

OPATŘENÍ V SOUVISLOSTI S ROZŠÍŘENÍM

NÁKAZY CORONAVIRU SARS-COV-19

 

Vážení hosté a návštěvníci letního kina a areálu Tělocvičné jednoty Sokol Ostrava-Proskovice. Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o aktuálně platných opatřeních přijatých Vládou ČR a Ministerstvem zdravotnictví ČR k zamezení šíření coronaviru SARS-COV-19:

Na základě opatření přijatých Vládou ČR a Ministerstvem zdravotnictví ČR budeme při návštěvě koncertu kontrolovat u všech osob starších 6 let včetně:

 • Negativní výsledek RT-PCR testu starý maximálně 7 dní; nebo

• Negativní výsledek antigenního testu starý maximálně 72 hodin; nebo

• Potvrzení o ukončeném očkování proti covid-19, nejméně 14 dní po poslední dávce; nebo

• Laboratorní potvrzení o prodělání nemoci Covid-19 nejpozději před 180 dny od prvního pozitivního testu před konáním koncertu (po uplynutí doby izolace); nebo

• V krajním případě Vám umožníme za poplatek provést antigenní test sebetestováním na místě.

Dále je zapotřebí mít během celého koncertu a při pohybu po areálu Tělocvičné jednoty Sokol Ostrava-Proskovice zakryté dýchací cesty respirátorem třídy FFP2 anebo vyšším bez výdechového ventilu. Výjimkou jsou osoby mladší 15 let, které mohou mít namísto respirátoru chirurgickou roušku.

Děkujeme Všem za dodržování výše uvedených podmínek a přejeme Vám i přes nepříjemnosti spojené s epidemickou situací příjemný hudební zážitek. Těšíme se na Vás!

 

Na návštěvu kina se budou vztahovat vládní opatření platná v den promítání – viz.

https://covid.gov.cz/