Tenisový turnaj losovaných čtyřher 2. 7. 2016

02.07.2016 17:28

První červencovou sobotu se uskutečnil na kurtu za sokolovnou již tradiční turnaj losovaných čtyřher. Pro velký zájem a omezené možnosti, dané jen jedním kurtem, se ho letos poprvé zúčastnili jen hráčky a hráči z Proskovic. I tak se do soutěže přihlásilo 24 soutěžících. Protože si každý vylosoval ve čtyřech kolech jak spoluhráče, tak soupeře, nebyla nouze nejen o překvapivé výkony, ale i o zábavu.

Příprava turnaje začala už v pátek, kdy došlo k zajímavé události. Večer jsme se dozvěděli, že Kamil Šerý právě ulovil v Odře velikého sumce. Podařilo se ho dopravit k sokolovně, kde jsme si mohli ověřit, že má skutečně udaných 180 cm. Kdo chtěl, mohl si majestátný úlovek vyfotit.

I letos byl na turnaji k dispozici výborný kotlíkový guláš, připravený společnými silami, pomáhali ho vařit jak hráči, tak diváci. Večer byla příjemným zpestřením ochutnávka „menšího“ (140cm) grilovaného sumce. Byl výborný.

Záměrně neuvádím, jak se kdo umístil, protože si myslím, že vyhráli všichni, kdo se zúčastnili. Všichni se totiž při hře i mimo ni bavili a to je to hlavní, o co při pořádání tohoto turnaje šlo. Smyslem podobných akcí je i to, že se potkávají lidé, kteří si třeba po celý rok nemají možnost jen obyčejně popovídat.

Závěrem bych chtěl poděkovat zejména Tomáši Kadlecovi, který byl hlavním organizátorem celé akce. Odměnou mu byla spokojenost zúčastněných.

Napsal Zdeněk Dvorský  

Další fotografie z akce najdete ve fotogalerii v odkaze Činnost/Tenis